Româna    English

  Bine aţi venit


company Cine suntem?

Compania Dosetimpex a fost înfiinţată în anul 1994, în Timişoara şi este în prezent unul din principalii jucători pe piaţa de echipamente de instalaţii pentru construcţii, având lucrări executate sau în curs de realizare în toată ţara.

Societatea şi-a început activitatea ca o afacere cu caracter regional şi a crescut simultan cu piaţa. În 1995, Dosetimpex a câştigat licitaţia pentru proiectare în cadrul dezvoltării BRD-GSG, din Timişoara, astfel intrând pe segmentul lucrărilor de mare amploare iar din 2002 a primit certificarea ISO pentru înaltele standarde profesionale demonstrate de echipa noastră.

Astăzi Dosetimpex reprezintă un punct de reper în proiectarea, execuţia şi livrarea echipamentelor de instalaţii pentru construcţii.

Misiune

Una din principalele valori pe care compania noastră le are la bază este inovarea. Dosetimpex îşi propune transpunerea în execuţie, trecând prin faza de concepere şi proiectare, a celor mai noi idei şi descoperiri ştiinţifice, respectând ultimile norme şi normative naţionale şi internaţionale din domeniul instalaţiilor pentru construcţii.

Echipa

Acţionariatul Dosetimpex este format din inginerul Ioan Silviu Doboşi, fondatorul companiei, inginerul Ştefan Dună şi economistul Aurel Cenuşe.

Încă de la înfiinţare, colectivul firmei a fost alcătuit din profesionişti ai domeniului, puternic experimentaţi în proiectare şi execuţie.

În prezent, avem peste 60 de angajaţi permanenţi care alcătuiesc împreună o echipă caracterizată de experienţă, interes pentru inovaţie, coeziune puternică şi competitivitate.

Valori

Firma Dosetimpex îşi propune transpunerea în execuţie, trecând prin faza de concepere şi proiectare, a celor mai noi idei şi descoperiri ştiinţifice, respectând ultimele norme şi normative internaţionale, europene şi naţionale din domeniul instalaţiilor pentru construcţii în asigurarea confortului dumneavoastră.

Bazându-ne pe tradiţie, modernitate şi valoarea umană, puternic ancoraţi în experienţa noastră ţintim către un viitor al creşterii şi dezvoltării.

Principala noastră valoare o reprezintă echipa formată de-a lungul multor proiecte de succes.

O altă componentă de bază în setul nostru de valori este reprezentată de puternica activitate ştiinţifică dezvoltată de membrii echipei noastre. Participarea anuală la conferinţe naţionale şi internaţionale, precum şi la concursuri ştiinţifice, constituie o activitate obişnuită pentru colegii noştri.

Responsabilitate socială

Principiile pe care îşi fundamentează strategia Dosetimpex au în vedere valorile societăţii şi respectul pentru mediul înconjurător.

Astfel, ne implicăm activ în susţinerea tinerilor sportivi din judeţul Timiş susţinând financiar fundaţiile caritabile şi profesioniştii implicaţi în proiecte sportive pentru tineret.

Ce facem?

Proiectare

button Asigurăm servicii de proiectare pentru toate tipurile de instalaţii pentru construcţii. button

Execuţie

Executăm toate tipurile de instalaţii pentru construcţii. product button

Echipamente

Livrăm toate tipurile de echipamente pentru instalaţiile din construcţii. product button

Garanţii

Oferim garanţia unei munci bine făcute atât în proiectare cât şi în execuţie. product button

Audit energetic

Asigurăm servicii complete de audit energetic pentru clădiri. product button

Software Doset-PEC

Firma noastră împreună cu specialişti din domeniu a dezvoltat aplicaţia software Doset-PEC, program de calcul al Performanţei Energetice a Clădirilor şi Apartamentelor.

www.doset-pec.ro